Det Ingeniør-, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Basisår
2009 - 2010

SE-Kursus Matematik 1A

Hold 2, 3, 4, 5; AAU Esbjerg og AAU København


MapleTA

Denne side indeholder oplysninger om MapleTA for de hold, der skal til elektronisk eksamen med MapleTA. MapleTA findes på

http://mapleta.tnb.aau.dk:8080/mapleta

Korrekt brug af MapleTA

Der er lagt en .pdf fil her med oplysninger om korrekt brug af MapleTA.

Første login

Gå til adressen ovenfor. Brugernavn er det samme som brugernavn på basis til domænet tnb.aau.dk (Vigtigt: dette brugernavn er ikke nødvendigvis det samme som brugernavnsdelen af din mail adresse på student.aau.dk). Maple TA password er sat lig med Maple TA brugernavn, dvs. password er dit brugernavn på basis til domænet tnb.aau.dk.

Det første man skal gøre er at skifte password. Efter login gå til 'My Profile' øverst til højre, og skift password. Det skal være et man kan huske.

Der efter skal man logge ud og logge ind igen. Nu kan man vælge registrering på hold. I listen over hold vælger man sit eget hold, og bekræfter registreringen. Det er vigtigt at registrere sig på det rigtige hold.

Manglende brugernavn (Aalborg hold 2,3,4 og 5)

De studerende, som har tnb.aau.dk brugernavn men som ikke er oprettet som Maple TA brugere, skal sende følgende oplysninger via email til mapleta@math.aau.dk:

Navn
Studienummer
Mailadresse på tnb.aau.dk

Hvis en eller flere af disse oplysninger mangler, vil den studerende ikke blive oprettet. Der kan gå op til 5 dage før end oprettelse sker.

Daglig brug af MapleTA

Man starter altid med at logge ind på MapleTA på adressen ovenfor, og vælger derefter sit hold. Her ligger så et antal opgaver, og forelæseren vil give instrukser om hvilke opgaver man skal regne mv.

Navigation i MapleTA. Det er vigtigt at navigere i MapleTA på den rigtige måde. Brug de navigationsmuligheder, der er inde i MapleTA. Hvis man bruger f. eks. browserens tilbageknap, kan man miste forbindelsen til serveren, og derved miste alt sit arbejde. Det er også vigtigt altid at afslutte med at trykke på 'Quit and Save'. Ellers kan man risikere at miste sit arbejde, og at man næste gang ikke kan komme ind til opgaven igen.

Browserproblemer. Hvis man har problemer med at få sin browser til at virke sammen med MapleTA, skal man checke listen over godkendte browsere, som findes ved login. Det anbefales at bruge firefox. Vi har aldrig haft problemer med den browser og MapleTA.

MapleTA bruger javascript. Det skal derfor være en af de godkendte versioner, der anvendes. Det anbefales at lukke alle andre programmer på sin computer, mens man bruger MapleTA. Specielt programmer og websider, der bruger javascript.

MapleTA hjælp

Der er indbygget hjælpesider i MapleTA. De giver svar på de fleste spørgsmål. Ellers spørg hjælpelærerne. Se også FAQ nedenfor.

MapleTA FAQ

Der ligger et FAQ her, skrevet på engelsk.

Bemærk! Disse sider opdateres løbende!

 

Disse sider vedligeholdes af Morten Nielsen.
Opdateret 15. september 2009 af Morten Nielsen.